Un barbat a postat pe Facebook un videoclip in care un medic ortoped de la Spitalul Floreasca din Bucuresti s-a comportat agresiv. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului, a declarat ca va fi analizat clipul, iar conducerea va lua masurile care se impun.

Pacientul Spitalului Floreasca din Bucuresti sustine ca a inregistrat intreaga altercatie in momentul in care oamenii aflati la coada i-au reprosat medicului ca a primit inaintea lor o persoana care nu a stat la rand, doar pentru ca era cunostinta asistentei sale.

Pacientul noteaza ca medicul i-a luat telefonul si i l-a aruncat la gunoi cand a vazut ca inregistreaza.

"Domnul din imaginile de mai jos se numeste DR. BOGDAN MEHEDINTU, MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE- TRAUMATOLOGIE, medic la Spitalul FLOREASCA, la care am ajuns astazi cu o infectie la picior. Pentru ca l-am rugat frumos sa ma respecte atunci cand mi-a venit randul, iar el dorea sa consulte un alt pacient care venise ca si mine cu o problema la picior, dar care era "pila" asistentei lui, doamna laudandu-se in gura mare cu acest lucru, cei doi m-au datafara, vorbindu-mi foarte urat, chiar domnul doctor avand un comportament ca cel din imaginile de mai jos.

Da, mi-a aruncat telefonul la cosul de gunoi, Mi-A SUCIT mana, si mi-a vorbit extrem de agresiv, spunandu-mi ca la el in spital el face legea, iar pe mine ma va consulta cand va avea chef si daca va avea chef! Totodata, parerea celorlalti pacienti care asteptau o aveti mai jos!", a scris pe Facebook Costin Teodorescu.

De asemenea, barbatul sustine ca limbajul medicului a devenit si mai agresiv in momentul in care a oprit filmarea. Pacientul a precizat ca medicul a spus ca il va consulta cand si daca va avea chef, informeaza Observator TV.

Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului, a declarat ca va fi analizat clipul postat pe Facebook, iar conducerea spitalului va lua masurile care se impun.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri