Gigel Stirbu: TVR a pierdut Festivalul Enescu in favoarea Trinitas TV, postul Patriarhiei Romane

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, arata intr-un comunicat de presa ca TVR a pierdut in favoarea Trinitas TV dreptul de a transmite editia din acest an a Festivalului Enescu.

Motivul? ”Postul Trinitas va asigura difuzarea festivalului cu 20 de camere de televiziune si postarea pe internet gratis, putand fi preluat astfel si de catre alte posturi. Pana acum, televiziunea publica nu a putut asigura aceste lucruri la un asemenea nivel, dar, in schimb a solicitat bani organizatorilor festivalului, ceea ce Trinitas nu a solicitat”, potrivit comunicatului deputatului liberal, conform G4Media.ro.

”Ratarea difuzarii Festivalului George Enescu demonstreaza inca o data incapacitatea conducerii TVR de a gestiona in mod responsabil problemele televiziunii publice. Ce se petrece in aceasta institutie a statului, finantata exclusiv din banii cetatenilor romani, este pur si simplu incalificabil. Este greu de conceput cum televiziunea platita din bani publici functioneaza in detrimentul cetatenilor romani, dar acest lucru se explica prin neputinta si incapacitatea doamnei Doina Gradea de a conduce TVR”, mai arata Gigel Stirbu.

Sursa foto: Gabriel PEtrescu / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri