Pacientii spitalelor din Sibiu se vor putea programa online si isi vor putea verifica rezultatele analizelor pe calculator sau telefon, incepand cu februarie 2021.

Pacientii se vor putea programa online si isi vor putea verifica rezultatele analizelor de pe calculator sau telefon, cu un nume de utilizator si o parola, incepand din februarie 2021, la trei spitale din municipiul Sibiu, ca urmare a unei investitii derulata cu fonduri europene, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Sibiu, Daniela Cimpean.

"Cred ca si dumneavoastra ati tot filmat cozi pe la programari, la spitale. Vrem sa eliminam astfel de situatii si, din 2021, trebuie sa fim la un click distanta de tot ce ne intereseaza legat de dosarul nostru medical, de analize. Asta intentionam", a precizat presedintele CJ Sibiu, Daniela Cimpean, scrie Agerpres.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Spitalul de Pneumoftiziologie si Spitalul de Psihiatrie din municipiul Sibiu vor oferi pacientilor mai multe servicii online din februarie 2021. Tot de atunci, CJ Sibiu, cele trei spitale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului vor avea arhive electronice functionale.

Aceste modernizari vor fi finantate printr-un proiect cu fonduri UE, "Sustenabilitate. Inovare. Bunastare. Incluziune sociala. Unitate. Sibiu - Strategia 2030", in valoare totala de 3,7 milioane de lei.

Citeste si:
Coreenii vor sa constuiasca autostrazi si spitale in Romania
Ambasadorul Coreei de Sud:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Pintea: Controale la spitalele de psihiatrie de saptamana viitoare