Tudor Popescu, un tanar de 28 de ani din Sibiu, student la marketing, a lansat un site unde cei dornici de calatorii la pret redus pot face autostopul online. Lansat de aproximativ o saptamana, site-ul are deja cateva zeci de utilizatori si a "bifat" deja si o oferta de a merge cu autostopul in strainatate: o cursa cu masina, de la Bucuresti la Paris, scrie Adevarul.
Tudor povesteste ca ideea i-a venit in urma cu cativa ani cand, student fiind in Germania, a descoperit acolo metoda, extrem de populara.

"Ideea am avut-o in urma cu multi ani, cand am fost in Germania, acolo am studiat 2 ani de zile arhitectura si aveam nevoie sa merg din Dortmund pana in Munchen, destul de departe, cam 600 de kilometri si aveam mai multe variante, una dintre ele a fost asta de a face autostopul online, care a fost cea mai ieftina si cea mai convenabila la momentul acela. In 2006 am cumparat domeniul autostopul.ro, cu gandul sa fac un site de genul asta. In 2006 cred ca publicul nu era pregatit pentru o astfel de revolutie a transportului si am tot amanat sa-l fac, mi-a fost si greu sa-l fac dar de un an lucrez si in sfarsit a iesit", povesteste Tudor.

Articolul integral aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri