Primaria Sectorului 4 a achizitionat jardinierele de circa 4.000 lei bucata direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil, se arata in precizarile transmise de institutie catre HotNews.ro. Acestea sunt din granit si au garantie 50 de ani.

Primaria Sectorului 4, prin ADP, a pus pe arterele din administrare zeci de jardiniere in forma de bol. O singura bucata costa 3.593 lei fara TVA, a postat Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, pe pagina de Facebook.

”Intrucat din cuprinsul articolului se poate deduce ca respectivele jardiniere ar fi mai scumpe decat alte obiecte similiare de pe piata, trebuie mentionat ca acestea au fost achizitionate direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil – 765 de euro bucata, avand in vedere atat materiale din care acestea sunt confectionate (granit – o singura jardiniera cantareste 911 kg!) cat si garantia extinsa pe care producatorul o ofera (50 de ani)”, se arata intr-un drept la replica transmis de Primaria Sector 4.

Sursa foto: Guilhem Moulin


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Volvo XC-90 facelift este disponibil in Romania