Cazul Sorina. Prima reactie a procurorului general interimar: legea ma obliga sa nu stau

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat vineri, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizuire a adoptiei fetitei din Baia de Arama, ca va respecta decizia judecatorilor si ca legea il obliga sa "nu stea si sa fie spectator", scrie Agerpres.ro.

"Nu comentam hotarari judecatoresti. Stiti ca niciodata nu am comentat hotararile judecatoresti. Este o hotarare judecatoreasca definitiva. Nu exista cale de atac, va fi respectata. Ramane acea ordonanta presedintiala care este, in acest moment, la Judecatoria Slatina. Nu stiu sa se fi dat termen in acest caz. Nu am vrut nimic altceva decat sa respect legea si sa-mi fac datoria. Am luat la cunostinta din presa de acest caz, am analizat in zilele acelea de weekend si legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator", a spus Licu.

El a precizat ca, atunci cand a introdus actiunea in instanta, a avut in vedere interesul copilului.

Curtea de Apel Craiova a respins joi cererea procurorului general de revizuire a adoptiei Sorinei, fetita din Baia de Arama, aceasta urmand a ramane in continuare la sotii Sacarin, cu dubla cetatenie romana si americana, care au adoptat-o.

Saptamana trecuta, aceeasi instanta a respins si cererea procurorului general de anulare a adoptiei fetitei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri