Intre 15 iulie si 15 septembrie, 1.000 de persoane vor testa gratuit, pe litoralul romanesc, snorkeling si scuba diving. Participantii trebuie sa dea la schimb un sac de deseuri colectate de pe plaja.

Proiectul de educatie subacvatica si ecologica #ecoUsubacvatic va pune la dispozitie publicului larg un personal specializat si un velier cu peste 10 statii de imbarcare intre statiunile Vama Veche si Navodari, iar in schimbul participarii va prelua de la fiecare om imbarcat cate un sac de gunoi adunat de pe plaja.

Experienta de snorkeling va fi posibila in locatiile: Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp, Costinesti, Eforie Sud, Eforie Nord, Mamaia, Navodari, iar cea de scuba diving la Constanta Cazino (sediul Aqua-Mar Diving Team) si Costinesti zona Plaja Mica, intre digul de la Vraja Marii si digul portului (sediul Volare Dive Center).

Pentru experienta de scuba-discovery: Constanta si Costinesti.

Limita minima de varsta implinita pentru snorkeling este de 6 ani si de 8 ani, pentru scuba diving. Organizatorii vor asigura echipamentul necesar.

In timpul inscrierii, care se realizeaza online, doritorii trebuie sa achite o garantie de participare in valoare de 25 lei pentru snorkeling sau 60 lei pentru scuba. Garantia va fi returnata participantilor doar in cazul in care se prezinta la locatia aleasa cu sacul plin de gunoi strans de pe litoral (in proportie de 75%).

Proiectul #ecoUsubacvatic a fost conceput si pentru companii, fiind o alternativa a activitatilor de team-building pe timp de vara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri