Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca doreste infiintarea Muzeului Holocaustului in cel mai scurt timp, iar daca locatia de langa Muzeul 'Antipa' este cea mai buna, acolo va fi realizat acest obiectiv, potrivit Agerpres.

Dancila a precizat ca exista doua variante pentru infiintarea Muzeului Holocaustului - o hotarare de guvern, respectiv o initiativa legislativa.

"Acest lucru este chiar in programul de guvernare, vrem sa infiintam Muzeul Holocaustului, am avut discutii referitoare la acest aspect. Sunt doua variante la ora actuala: una este o hotarare de guvern, a doua este o initiativa legislativa. Eu cred ca trebuie sa avem amandoua variantele in prim plan si vom da o hotarare de guvern si, bineinteles, propunerea legislativa din Parlament, pe care o vom sustine. Deci, eu cred ca este un lucru pe care l-am promis si pe care trebuie sa-l ducem la bun sfarsit. Locatia este o locatie identificata, intr-adevar, langa Muzeul 'Antipa', vom vedea daca acea locatie este cea mai buna. Daca este o locatie buna, acolo vom infiinta Muzeul Holocaustului", a sustinut Viorica Dancila.

Aceasta a punctat faptul ca are cunostinta ca exista opinii diferite legate de locul unde sa fie realizat Muzeul Holocaustului, subliniind ca importanta este infiintarea acestuia "in cel mai scurt timp posibil".

Sursa foto: ILIE BUMBAC / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri