Raed Arafat vrea sa doteze IGSU cu 500 de masini de raspuns la incendiu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, marti, ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) va achizitiona in perioada urmatoare circa 300 de masini de raspuns la incendii cu o capacitate de 4.000 de litri, precum si 170-200 masini de raspuns la incendii cu o capacitate de 10.000 de litri.

"Inspectoratul General semneaza saptamana asta sau saptamana viitoare contractele pentru masinile de raspuns la incendii de 4.000 de litri. Vorbim de aproximativ 300 de masini, care urmeaza sa intre in dotarea pompierilor din tara. Licitatia pentru cele de 10.000 de litri este in curs si asta va aduce inca aproape 170-200 de masini. Masinile de raspuns la incendiile de padure urmeaza si ele sa soseasca", a declarat Raed Arafat in localitatea Vulturu din judetul Vrancea, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, continua si programul de dotare cu ambulante, care urmeaza sa le inlocuiasca pe cele invechite de la ISU si serviciile de ambulanta din intreaga tara.

Raed Arafat a fost prezent marti, la Vulturu, la inaugurarea unui nou punct de lucru al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vrancea.

Citeste si:
Raed Arafat: Dorim să creștem numărul de ventilatoare de la UPU
Raed Arafat: Dorim creșterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri