Viorica Dancila a scris sambata seara pe Facebook ca, desi a rugat clasa politica sa nu incerce sa confiste tragedia de la Caracal si sa o transforme in subiect de atac, "acest apel la respect, maturitate si compasiune nu a fost onorat".

"Stimati oameni politici, vorbim de analiza oportunitatii unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori si pedofili, precum inchisoarea pe viata sau castrarea chimica. Aceste masuri au nevoie de o validare populara inainte de a fi aplicate. Nu vedeti necesara o consultare publica pentru introducerea unor astfel de masuri? Nu vi se pare normal sa fie adoptate doar cu acordul cetatenilor romani?", a postat ea pe pagina de socializare, potrivit Agerpres.

Sefa Executivului spune ca, "pe langa referendum", se va actiona si "in Parlament pentru modificari care vor viza corectarea deficientelor legislative pe care grupul de lucru interinstitutional le va identifica".

"Am spus de nenumarate ori ca vreau consens si dialog cu romanii, fie ca unora sau altora nu le convine acest lucru. Va rog pe toti cei abilitati, indiferent de culoarea sau apartenenta dumneavoastra politica, sa ne concentram pe masuri reale. Vreau sa va reamintesc ca responsabilitatea pentru ce s-a intamplat o poarta intreaga clasa politica si este strict datoria noastra sa gasim solutii", a mai scris premierul.

Prim-ministrul a anuntat sambata ca analizeaza posibilitatea convocarii unui referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie. "Analizez posibilitatea convocarii unui referendum de consultare a romanilor pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie", a precizat premierul, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Victoria.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri