Lotul olimpic al Romaniei, prezent la a XVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie, a obtinut o remarcabila serie de patru distinctii: o medalie de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz.

Dupa medalia de aur adjudecata in 2018, in competitia gazduita de Canada, Andrei Sandu, elev in clasa clasa a XII-a la Colegiul National din Iasi si-a adaugat in palmares, anul acesta, o performanta similara.

Elevii laureati cu argint sunt Bianca Elena Solomon (clasa a XII-a/Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iasi), medaliata cu aur in 2018, si Marian-Razvan Popescu (clasa a XI-a/Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti). Alexandru-Gabriel Chivu (clasa a XII-a/Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila) a fost medaliat cu bronz.

Lotul Romaniei a fost insotit de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean (Colegiul National din Iasi). Selectia a fost realizata pe baza rezultatelor inregistrate la Olimpiada Nationala de Geografie din anul scolar 2018-2019. Pregatirea lotului s-a desfasurat la Iasi. Editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Geografie s-a desfasurat in Hong Kong/China, in perioada 30 iulie - 5 august, cu participarea a peste 190 de elevi din 48 de tari.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri