Lotul olimpic al Romaniei, prezent la a XVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie, a obtinut o remarcabila serie de patru distinctii: o medalie de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz.

Dupa medalia de aur adjudecata in 2018, in competitia gazduita de Canada, Andrei Sandu, elev in clasa clasa a XII-a la Colegiul National din Iasi si-a adaugat in palmares, anul acesta, o performanta similara.

Elevii laureati cu argint sunt Bianca Elena Solomon (clasa a XII-a/Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iasi), medaliata cu aur in 2018, si Marian-Razvan Popescu (clasa a XI-a/Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti). Alexandru-Gabriel Chivu (clasa a XII-a/Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila) a fost medaliat cu bronz.

Lotul Romaniei a fost insotit de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean (Colegiul National din Iasi). Selectia a fost realizata pe baza rezultatelor inregistrate la Olimpiada Nationala de Geografie din anul scolar 2018-2019. Pregatirea lotului s-a desfasurat la Iasi. Editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Geografie s-a desfasurat in Hong Kong/China, in perioada 30 iulie - 5 august, cu participarea a peste 190 de elevi din 48 de tari.

Citeste si:
Propunere: olimpicii să facă ateliere online pentru a-și ajuta colegii
Consiliul Elevilor le cere...
Sursa foto: Pixabay

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri