Reactia Politiei Romane la agresiunea sesizata de un jurnalist Wall-Street

Colega noastra, Roxana Grosu, a fost aseara martora unei agresiuni, in plina strada, in centrul Bucurestiului. A povestit aici toata intamplarea: CAZ REAL! De cati politisti romani ai nevoie sa NU prinzi un agresor? La mai bine de 12 ore de la incident, cand cazul s-a viralizat in social media, a venit si comunicatul Politiei Romane. Mentionam ca am obtinut acest comunicat de la alti colegi din presa, colega noastra si redactia wall-street.ro, neprimind nimic oficial de la autoritati.

Comunicatul Politiei Romane:

"Ieri, 12 august 2019, la ora 22.10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul ca a fost martor la momentul in care, in zona centrala a municipiului, o femeie a fost urcata cu forta intr-un autoturism.Cazul a fost preluat de Politia Sectorului 2, fiind directionate echipaje la fata locului.

In 12 minute (conform evidentelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise catre echipajele aflate in teren si catre unitatile de politie limitrofe municipiului.

A fost stabilit parte din traseul autoturismului si a fost identificat proprietarul acestuia. In urma discutiilor cu detinatorul autoturismului a fost stabilit si utilizatorul acestuia.

Cercetarile au condus la identificarea persoanelor aflate in autoturism, atat a celor doi barbati, cat si a femeii.

Citeste si:
Defrișări ilegale: număr ridicat de dosare penale deschise în...
Defrișări ilegale în România:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Cei in cauza au fost depistati de catre politisti din cadrul Sectiei 18, de unde au fost preluati de cei care au in instrumentare cauza, avand in vedere, ca din cursul serii, cercetarile au fost declansate sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Persoana implicata nu doreste sa formuleze plangere cu privire la incidentul in care a fost implicata ea si concubinul sau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri