Pasagerii unei curse Sibiu-Basel au asteptat de seara pana dimineata in aeroport, pentru ca avionul a avut o defectiune

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19.50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International Sibiu, Marius Gardea.

"S-a anulat un zbor de Wizz, cel de la Basel. Am inteles ca a avut o problema tehnica. S-a remediat in cursul noptii si de dimineata aeronava a plecat conform programului", a explicat Marius Gardea.

Pasagerii au fost cazati la hotel in Sibiu in cursul noptii, pe cheltuiala companiei, potrivit purtatorului de cuvant al Aeroportului International din Sibiu, Alexandra Pacurar, scrie Agerpres.

"Cursa Sibiu-Basel, programata pentru plecare in cursul serii de ieri la 19.50 si implicit sosirea Basel - Sibiu programata pentru sosire la 00:55, au fost anulate din motive tehnice. In jurul orei 20.05 a fost inceputa pre-imbarcarea pasagerilor, insa din cauza mai sus precizata acestia au fost debarcati in jurul orei 22.00. In intervalul 20.05 - 22.00 s-a incercat remedierea situatiei, insa aceasta a fost remediata doar in cursul noptii. Pasagerii afectati de anularea zborului au fost cazati la hotel si au fost rerutati, in functie de disponibilitatea companiei aeriene, pe alte curse alternative. Pana in jurul orei 1.00 au fost luate toate masurile necesare pentru cazare si reprogramare", a precizat Alexandra Pacurar.

Potrivit sursei citate, pasagerii au plecat din Sibiu, joi dimineata, la ora 8.30, cu cursa spre Memmingen.

Citeste si:
Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc
Un autocar cu 44 de pasageri...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri