Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania, cunoscută destinație turistică și fostă capitală culturală europeană. Sibiu devine al treisprezecelea oraș din România în care Uber este disponibil.

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Sibiu este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre destinațiile cele mai populare din țară. Vrem să oferim locuitorilor, dar și vizitatorilor, oportunitatea de a călători confortabil, convenabil și în siguranță prin oraș. Atât sibienii, cât și turiștii vor beneficia de curse Uber prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât călătoriile lor să se desfășoare mult mai ușor cu ajutorul tehnologiei. Susținem inițiativele autorităților locale de a oferi alternative sigure de transport locuitorilor,

a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri