Peste 150.000 de spectatori sunt asteptati, sambata, pe Aeroportul International „Aurel Vlaicu” Baneasa, la BIAS 2019, cel mai mare show aviatic din Romania.

"Spectacolul oficial va incepe la ora 10:00, in forta, cu MIG 21 Lancer, un solo foarte frumos, urmat de un Airbus al Tarom, insotit de Soimii Romanei, formatia de doua planoare de la Aeroclubul Romaniei. Vom avea si un planor nou de acrobatie al aeroclubului”, a afirmat, vineri, George Rotaru, comandatul demonstratiei, scrie Agerpres.

Spre deosebire de anii precedenti, spectacolul se va desfasura incontinuu pe tot parcursul zilei, fara pauze.

“Tot timpul zilei, pana la ora 20:45, pe cer vor fi aeronave sau parasutisti. In total, BIAS inseamna peste 100 de aeronave prezente la sol si in aer. Publicul sa se fereasca de soare, dar sa stea cu noi, pentru ca sunt foarte multe evolutii noi”, a mai spus Rotaru.

Sambata seara, la finalul spectacolului aviatic, vor avea loc un foc de artificii si un concert 3 Sud Est.

Spectatorii sunt sfatuiti sa foloseasca palarii de soare si imbracaminte cu factor de protectie si, totodata, sa nu vina cu masinile personale, intrucat nu exista suficiente locuri de parcare in zona.

Evenimentul este organizat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Romaero, Romatsa, Clubul Sportiv AIBO, Aeroclubul Romaniei si Fortele Aeriene Romane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri