Linia de tramvai 41, care asigura transportul calatorilor intre cartierul Ghencea si nordul Capitalei, isi reia activitatea incepand cu data de 31.08.2019, dupa o suspendare de aproximat doua luni, necesara pentru realizarea unor lucrari la pasajele Ciurel si Grant, potrivit unui comunicat de presa.

Astfel, tramvaiele liniei 41 isi vor relua circulatia intre terminalele „Piata Presei Libere” si „Ghencea” pe Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Sos. Crangasi, Str. Virtutii, Str. Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea.

Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ in ambele sensuri pe firul de circulatie dinspre Sos. Virtutii spre Str.Turda.

Se mentine liniile naveta de autobuz 641 si 642

STB SA va mentine in continuare liniile naveta de autobuz 641 si 642 pentru preluarea calatorilor si, in plus, va infiinta o noua linie naveta de autobuze, 643, care va functiona intre terminalele „Ghencea” si „Lujerului”, pe Bd. Ghencea, Str. Brasov, Str. Lujerului, cu intoarcere in rondul situat inainte de intersectia cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele vor opri comun cu cele ale liniei 641, precum si in statiile terminale „Lujerului” amplasate pe Str. Lujerului inainte si dupa rond.

Retail jobs

„Din simularile efectuate pe computer de STB SA, in conditiile de mai sus, intervalul de succedare intre doua tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de varf, fata de 2-3 minute cat era intervalul inainte de suspendarea liniei”, spune directorul general al STB SA, Andrei Creci.

El mentioneaza ca, in plus, STB SA va monitoriza permanent fluxurile de calatori in zona deservita de aceasta linie importanta si va propune forurilor decizionale, in mod operativ, modificari ale capacitatii de transport, in functie de cerere.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri