Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma ca de la 1 septembrie au fost inregistrate peste 400 de disparitii de minori si, desi multe dintre acestea sunt plecari voluntare, autoritatile le trateaza pe toate "foarte serios".

In aceasta perioada, sa spun de la 1 septembrie, avem peste 400 de disparitii de minori si pe toate le-am tratat cu foarte mare atentie. (...) Multe sunt plecari voluntare si pe fiecare le tratam la fel. De exemplu aseara, la Buzau, dintr-un centru de plasament au plecat 11 minori fiindca s-au suparat pe pedagog ca le-a luat telefonul. I-am cautat pe toti 11 si i-am gasit. Deci la toti facem masurile necesare", a declarat Vasilescu, luni, la Romania TV, citat de Agerpres.

El a precizat ca Politia trateaza "foarte serios" toate aceste cazuri si implica "un numar de foarte foarte mare" de oameni.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri