1 martie ar putea deveni sarbatoare nationala. Propunerea legislativa a fost depusa deja la Senat. Scopul este de a promova traditiile legate de sarbatoarea Martisorului.

De Ziua Martisorului ar urma sa fie organizate manifestari educative, culturale si artistice, se arata in propunerea legislativa. Toate evenimentele trebuie sa respecte culorile tematice: alb si rosu, scrie digi24.ro.

Initiatorii proiectului de lege sustin ca Ziua nationala a Martisorului va promova obiceiurile asociate cu ziua de 1 Martie. Insa Romania are obligatia de a face acest lucru inca din 2017.

In forma in care a fost depus, proiectul nu prevede ca ziua de 1 Martie sa fie zi libera de la stat. In contextul alegerilor care urmeaza, nu este exclus, insa, ca propunerea sa fie facuta, odata ce proiectul intra in debatere.

Potrivit calendarului sarbatorilor legale, romanii au avut 12 zile libere pana acum. Urmatoarele libere sunt pe 30 noiembrie, 1 decembrie, 25 decembrie si 26 decembrie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri