Un accident extrem de grav a avut loc sambata dimineata pe DN 2A, dupa o coliziune intre un microbuz de pasageri si un TIR, care s-a soldat cu 10 morti si 7 raniti.


UPDATE: Accidentul a fost provocat de faptul ca soferul tirului a intrat pe contrasens, intrand in plina coliziune cu microbuzul de calatori, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, subinspectorul Ludmila-Marina Dascalu.

Autoritatile din judetul Ialomita au declansat sambata dimineata Planul Rosu de Interventie in cazul unui accident rutier intre un microbuz cu pasageri si un tir petrecut pe DN 2A, conform Agerpres.ro.

Reprezentantii ISU Ialomita au comunicat ca Planul Rosu de Interventie a fost activat la ora 5,15, fiind vorba de un numar mare de victime ramase incarcerate. Accidentul a avut loc in zona satului Sfantu Gheorghe, din comuna Balaciu.

Din partea ISU Ialomita s-a intervenit la fata locului cu trei autospeciale de apa si spuma, doua de descarcerare, trei echipaje SMURD, a autospeciala de transport personal si victime multiple (ATPVM). Au fost trimise la fata locului si cinci ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Ialomita.

De asemenea, au fost solicitate in ajutor si forte ale ISU Bucuresti-Ilfov, fiind trimise la fata locului o autospeciala de terapie intensiva, doua echipaje SMURD si doua autospeciale de transport personal si victime multiple.

Sursa foto: ISU Ialomita

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri