Cinci dintre cele sase femei ranite in accidentul de sambata din judetul Ialomita, internate la Spitalul Floreasca si Spitalul Bagdasar Arseni, se afla in stare stabila, a declarat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Cea de-a sasea pacienta de 19 ani, internata la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'', este detubata, dar in continuare in stare critica.

"In acest moment, cinci dintre cele sase paciente internate la spitalele din Bucuresti se afla in stare stabila. Ele sunt la Terapie Intensiva, sunt detubate, respira singure. Hai sa spunem ca s-a depasit o anumita faza critica. Starea pacientei de 19 ani este in continuare critica. Este si ea detubata, dar exista inca rezerve referitoare la situatia ei", a spus ministrul.

Zece persoane au murit, iar alte sapte au fost grav ranite sambata dimineata, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un TIR si un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul ca soferul TIR-ului a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu microbuzul de calatori.

Citeste si:
TIR-ul implicat in accidentul din Ialomita avea RCA la City Insurance
City Insurance, despre...

Sursa foto: ISU Ialomita

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce functie publica va ocupa Sorina Pintea dupa caderea Guvernului