Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova a surprins cateva imagini din curtea unitatii medicale, in care se observa cum mai multi cetateni au fost lasati sa se „instaleze” in curtea spitalului si sa o transforme, aproape, in propria gradina, scrie mediazece.ro.

Nemultumit de ce vede, bolnavul care a si facut imaginile publice spune ca nu este normal ca astfel de situatii sa apara in curtea celei mai mari unitati medicale din Oltenia, care are si un serviciu de paza.

Nu este prima data cand pacientii, apartinatorii si, uneori, chiar cadrele medicale se plang de faptul ca anumite persoane sunt lasate sa patrunda in incinta spitalului, desi nu ar trebui.

De cele mai multe ori aceste situatii duc la perturbarea activitatii medicale. Nu de putine ori, pacientii au sesizat presa asupra unor situatii in care pe sectii ajung vanzatori ambulanti cu tot de felul de marfuri sau ca orele de vizita nu sunt respectate si de cei care stiu cu sa se „descurce” sa ajunga in sectia in care doresc.

Citeste si:
Firea promite ca incepe lucrarile la Spitalul Metropolitan
Firea promite ca incepe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Data afara de la ASSMB de Gabriela Firea