La 8 septembrie, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident mortal, intrand pe contrasens pe soseaua Chitilei. Apoi, la 25 septembrie, tanarul de 24 de ani a fost scos din tara.

Mario Iorgulescu a fost internat la o clinica de la Milano si starea sa de sanatate s-a imbunatatit vizibil, dupa cum au confirmat si medicii italieni. Deocamdata insa, nu e clar cand si cum va fi adus inapoi in tara. Potrivit Antena Stars, medicii au fost chestionati de anchetatori despre situatia lui Mario Iorgulescu. Prin ordin european de ancheta, au fost solicitate informatii privind starea pacientului.

Concluzia? Mario Iorgulescu s-a trezit din coma, a fost deconecat de la aparate, mananca, vorbeste si e vegheat de familie. Deocamdata insa, audierea sa nu e posibila, dupa cum le-au transmis procurorilor cei de la clinica de la Milano: „In aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibila si prin consecinta nu este permisa interactiunea. De la internare si pana acum starea sa prezinta imbunatatiri“.

Victima lui Mario Iorgulescu, Daniel Vicol (24 de ani), a murit pe loc, lasand in urma sa doi copii.

Citeste mai mult: adev.ro/pzkbh1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri