Atentionare de ceata in 28 de judete in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in orele in 28 de judete din Transilvania, Moldova si Muntenia.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 10:00, in judetele Bacau, Botosani, Suceava, Galati, Neamt, Vrancea, Iasi si Vaslui se va semnala ceata care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m.

Conform ANM, pana la 10,30, in localitati din judetele Cluj, Salaj si Bistrita-Nasaud se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

De asemenea, pana la ora 11, in localitati din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Mures si Sibiu se va manifesta ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 m, izolat sub 50 m.

Acelasi fenomen se va manifesta pana la ora 12 in judetele Gorj, Olt, Dolj, Valcea, Braila, Ialomita, Buzau, Prahova, Calarasi, Giurgiu, Ilfov si Teleorman.

Citeste si:
Cod galben de ceata si depuneri inghetate in noua judete
Cod galben de ceata si...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM.

Sursa foto: dailin / shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri