Virgil Popescu: Nu este incompatibilitate daca sotia administreaza benzinarii Petrom

Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii, scrie Agerpres.

In cadrul audierilor de miercuri din comisiile parlamentare reunite, Popescu a fost intrebat daca nu considera ca exista o stare de incompatibilitate intre portofoliul pe care il va conduce si faptul ca sotia sa administreaza benzinarii Petrom.

"Nu vad nicio stare de incompatibilitate. In conditiile in care si sotul premierului lucreaza tot in Petrom, consider ca este o usoara rautate (sa fie intrebat acest lucru - n.r.). Nu exista niciun interes intre a administra o statie si a face politica energetica a unei tari. Eu nu cred in lucruri de genul asta si va rog sa trecem peste acest subiect", a spus Popescu.

El a mai spus ca detine actiuni OMV Petrom in valoare de 2.500 de lei, trecute in toate declaratiile sale de avere si interese, pe care le va vinde, pentru a nu mai exista discutii pe aceasta tema.

Citeste si:
Americanii se implică în dezvoltarea noilor reactoare nucleare de...
Americanii se implică în...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri