KFC inaugureaza primul restaurant din orasul Zalau, in cadrul unui nou centru comercial

Sphera Franchise Group, grupul din industria de food service din Romania care opereaza in exclusivitate brandul KFC pe piata locala, a inaugurat a 78-a locatie KFC in orasul Zalau, potrivit unui comunicat de presa emis joi.

Noul restaurant KFC, deschis joi, 7 noiembrie, este amplasat in zona de food court a centrului comercial Zalau Value Center si are o suprafata de 159,87 mp. KFC angajeaza 45 de persoane, pe pozitii precum lucratori bucatarie, casieri, bucatari si asistent manager.

Conditiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experienta anterioara de lucru, ci doar o atitudine pozitiva, motivatie si dorinta de dezvoltare in domeniu. Programul de lucru este flexibil, iar angajatii pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La inceputul colaborarii, acestia sunt instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer.

„Finalul lui 2019 va fi unul important pentru noi deoarece vom inaugura mai multe restaurante KFC, ceea ce reconfirma strategia de expansiune a companiei, stabilita inca de la inceputul anului. In Romania, brand-ul vizeaza atat orasele mari cu un semnificativ potential turistic, cat si orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori, precum Zalau, din dorinta de a fi aproape de un numar cat mai mare de consumatori, din toate zonele tarii”, declara Marian Gogu, director general al KFC Romania.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din Romania care detine companiile care opereaza in sistem de franciza brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell. In Romania, lantul de restaurante KFC numara 78 de unitati atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 15 in Italia.

Citeste si:
KFC a lansat prima consolă de jocuri care îți păstrează puiul cald
KFC a lansat prima consolă de...

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri