Antreprenorul Stefan Mandachi, devenit celebru pentru faptul ca a construit primul metru de autostrada din Moldova, indeamna prin intermediul unei postari pe Facebook toti "patronii" sa isi invoiasca angajatii pentru ca acestia sa poata sa mearga la vot.

Mandachi ii indeamna pe antreprenori sa ii duca chiar cu masina proprie pe angajati la sectiile de votare, pentru ca astfel vor avea o sansa in plus sa nu isi mai planga de mila in viitor. Acesta a lansat si o provocare:

”Provoaca CINCI antreprenori (sau patroni) sa-si invoiasca AZI angajatii pentru jumatate de ora angajatii si sa dea provocarea mai departe. Eu ii provoc pe Dan Pastiu, Dragos Anastasiu, Doru Pelivan, Vasile Armenean, Lorand Soarez Szas", a scris Mandachi pe contul sau de Facebook.

Acesta a precizat ca fiecare angajat pe care il are are dreptul sa lipseasca 30 de minute din locatie pentru a merge sa voteze.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri