Stefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de autostrada in Moldova, face un film documentar

Stefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a construit un metru de autostrada in Moldova, a anuntat ca face un film documentar despre accidente rutiere, atitudinea romanilor, coruptia si politica care influenteaza actiunile oamenilor.

"Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou. Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:
- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania
- zona de confort si nepasare a romanilor
- importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga
- reactivarea constiintei romanilor
- coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor", scrie Mandachi pe Facebook.

Stefan Mandachi spune ca in acest proiect vor fi intervievati oameni politici din toate partidele, antreprenori, sportivi, oameni de cultura, preoti, jurnalisti, politisti, medici si altii.

"Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2000 oameni anual (multi nevinovati). Cu siguranta stiu ei mai bine cine sunt vinovatii. Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata", explica Mandachi.

Omul de afaceri precizeaza ca asteapta sugestii din partea cititorilor si a sustinatorilor proiectului. "Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruase. Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi", scrie Mandachi.

Citeste si:
Ștefan Mandachi investește 25 mil. euro în imobiliare și dezinfectanți
Ștefan Mandachi investește 25...

Stefan Mandachi a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna, care a fost inaugurat pe 15 martie, la ora 15. Tot atunci, omul de afaceri, proprietar al lantului de restaurante Spartan, a intrerupt activitatea pentru 15 minute, in semn de protest, in restaurantele Spartan si in toate businessurile pe care le detine. Sute de firme si mii de angajati s-au alaturat campaniei "Romania vrea autostrazi" si au suspendat activitatea.

Sursa foto: Facebook Stefan Mandachi

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri