Un numar de 250 de blocuri din Sectoarele 1, 2, 3 si 6 nu beneficiaza in prezent de apa calda si caldura la parametri normali, a informat Primaria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Conform comunicatului, este vorba despre aproximativ 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare.

"Aceasta situatie este cauzata de faptul ca, odata cu racirea vremii, a inceput procesul de incarcare a sistemului (operatiune care nu se putea efectua inainte de perioada de consum), iar punctele termice de la capatul retelei, adica zonele unde nu mai exista CET-uri - Colentina si Pantelimon - se incarca mai greu. In aceste zone, se pot resimti fluctuatii, insa subliniem faptul ca nu este vorba despre avarii. Echipele RADET sunt in teren 24 de ore din 24 si pana maine, 23 noiembrie, aceasta situatie va fi remediata in cel mai scurt timp", a precizat sursa citata.

PMB a mentionat ca aceste precizari vin ca urmare a faptului ca reprezentantii unor partide "au indus in eroare" bucurestenii, afirmand la mai multe posturi tv ca "jumatate din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti nu au apa calda si caldura".

Citeste si:
Firea: RADET a avut 15 ani directori de la PNL, iar poluarea e de...
Firea: RADET a avut 15 ani...
Sursa foto: Concept Photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Firea, despre avaria din sectoarele 2 si 3: A fost un sabotaj industrial
Setari Cookie-uri