Un numar de 250 de blocuri din Sectoarele 1, 2, 3 si 6 nu beneficiaza in prezent de apa calda si caldura la parametri normali, a informat Primaria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Conform comunicatului, este vorba despre aproximativ 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare.

"Aceasta situatie este cauzata de faptul ca, odata cu racirea vremii, a inceput procesul de incarcare a sistemului (operatiune care nu se putea efectua inainte de perioada de consum), iar punctele termice de la capatul retelei, adica zonele unde nu mai exista CET-uri - Colentina si Pantelimon - se incarca mai greu. In aceste zone, se pot resimti fluctuatii, insa subliniem faptul ca nu este vorba despre avarii. Echipele RADET sunt in teren 24 de ore din 24 si pana maine, 23 noiembrie, aceasta situatie va fi remediata in cel mai scurt timp", a precizat sursa citata.

PMB a mentionat ca aceste precizari vin ca urmare a faptului ca reprezentantii unor partide "au indus in eroare" bucurestenii, afirmand la mai multe posturi tv ca "jumatate din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti nu au apa calda si caldura".

Sursa foto: Concept Photo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri