Joi, 28 noiembrie 2019, se lanseaza oficial Asociatia Medicilor Independenti (AMI), o comunitate de clinici si cabinete individuale de top, creata pentru a oferi medicilor si pacientilor o alternativa viabila actualului sistem de servicii medicale

Evenimentul de lansare are loc in prezenta membrilor fondatori - Dr Wargha Enayati (Intermedicas), dr Mihaela Leventer (dr Leventer Center), Dr Ion Bogdan Codorean (ArtroSport Clinic), dr Gabriel Tatu Chitoiu (Cardiomed), dr Ovidiu Palea (Provita), dr Silviu Predoi (Wellborn).

Asociatia Medicilor Independenti ofera medicilor posibilitatea de a colabora si dialoga in interesul actului medical, printr-un proces integrat, pluridisciplinar si obiectiv.

AMI s-a creat ca o alternativa pentru pacientii din Romania, cu intentia de a oferi un serviciu de calitate, intr-o piata dominata de sistemul de stat, pe de o parte, si marile firme medicale, pe de alta parte.

”Istoric vorbind, sistemul medical/ambulatoriu din Romania, inca dinainte de Revolutie, a fost cladit pe baza policlinicilor de stat, neexistand cabinetele private. Pornind de la acest model, dupa 1989, chiar si eu am gasit potrivit sa preiau un model cu care populatia Romaniei era obisnuita. Si s-a dovedit a fost un model de succes, ajugandu-se astfel ca sistemul privat de sanatate sa se dezvolte exemplar. Ce nu s-a dezvoltat insa fost tocmai patura de mijloc a medicilor care, ca si in tarile vest europene, sunt medici cu cabinete de specialitate, independenti de policlinici sau retele. Am simtit nevoia creind AMI sa sustinem aceasta categorie de medici independenti sa functioneze in asa fel incat aceasta comunitate sa creasca. AMI devine astfel o policlinica a secolului 21, o policlinica virtuala care va sustine interdisciplinar si reputational medicii membrii si activitatea lor, in beneficiul pacientului si al actului medical. In AMI ne sfatuim, ne promovam, ne aparam drepturile ceea ce va duce la cresterea calitatii actului medical”, spune presedintele AMI, dr. Wargha Enayati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri