Grupul de analiza pentru debirocratizarea activitatii didactice in invatamantul preuniversitar (Comisa de "taiat hartii") a lansat platforma debirocratizare.edu.ro, unde pot fi accesate informatii privind propunerile, actiunile si progresele facute in alcatuirea raportului pentru debirocratizarea activitatii didactice incepand cu anul scolar 2020-2021, scrie Agerpres.

"Initiativa ministeriala de eliminare a documentelor care incarca excesiv sarcinile cadrelor didactice a avut un ecou semnificativ in sistem. Potrivit principiului transparentei decizionale, activitatea comisiei este deschisa, transparenta si interactiva", afirma ministrul, potrivit unui comunicat remis presei.

Monica Anisie invita toti partenerii educationali si reprezentantii societatii civile sa isi expuna punctele de vedere, propunerile si asteptarile referitoare la proiectul de debirocratizare, inscriindu-se pe platforma online.

Propunerile si opiniile pot fi trimise pe adresa info@debirocratizare.edu.ro pana la data de 13 decembrie, cand se va incheia perioada de consultare publica a proiectului.

"Incepand cu semestrul al II-lea al anului scolar curent, vom incepe implementarea masurilor propuse de Grupul Operativ de "taiat hartii". Masurile care nu necesita modificari legislative vor fi operate imediat, iar pentru celelalte vom face demersurile necesare. Ne dorim ca anul scolar urmator, 2020 - 2021, sa inceapa Altfel!", spune Anisie.

Sursa foto: Viktor Talashuk | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri