Mai multe blocuri din Sectorul 5 sunt izolate termic cu un adeziv care nu poate fi folosit la temperaturi mai mici de cinci grade. Locatarii se tem ca placile de polistiren se vor desprinde la cel mai mic soc.

Problema este ca, potrivit indicatiilor tehnice de pe ambalaj, producatorul spune ca adezivul pentru exterior trebuie sa fie folosit numai la temperaturi de peste cinci grade, scrie G4Media. Ceea ce nu se intampla, avand in vederea temperaturile scazute din ultima perioada. Prin urmare, locatarii isi pun serioase semne de intrebare asupra calitatii lucrarii.

„Am sesizat atat Primaria, cat si Rotary Constructii despre nerespectarea standardelor de lucru, despre dezinteresul privind calitatea executiei, despre bataia de joc legata de cheltuirea banului public inca din 23.11.19. Telefonic, firma Rotary, prin inginerul Alexandru Vasiliu mi-a comunicat ca ei folosesc un super adeziv si ca “merge si asa”, cu toate ca pe sacul de adeziv pe care-l folosesc pe santier, Termo Eco din Bulgaria, scrie clar sa nu se foloseasca la temperaturi mai mici de 5 grade”, a declarat pentru G4Media.ro Iustin Rosca, presedintele asociatiei de proprietari.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Firea taie 50 mil. lei din banii alocati pentru biserici