Un numar de 44 de accidente rutiere s-au produs, in ultimele doua zile, in intreaga tara, in urma carora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav ranite, informeaza joi Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit IGPR, politistii au retinut, in aceste zile, 532 de permise de conducere (dintre care 64 pentru consum de alcool si 171 pentru viteza) si au retras 89 de certificate de inmatriculare, conform Agerpres.ro.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta, sa se asigurare si sa semnalizeze inainte de schimbarea directiei de deplasare si sa creasca distanta de siguranta intre vehicule.

In plus, conducatorii auto trebuie sa verifice, inainte de a porni la drum, ca autovehiculele sa aiba functionale sistemele de dezaburire, care sa le asigure o buna vizibilitate, precizeaza sursa citata.

IGPR reaminteste ca pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarna.

Sursa foto: Mircea Moira / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri