Judecatorii au decis pedepsele pentru cei sapte agresori ai femeii jandarm de la protestul 10 august

Cei 7 barbati acuzati ca au lovit-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018 au fost condamnati inchisoare cu suspendare, pedepsele dispuse de Judecatoria Sectorului 1 fiind intre 1 an si 2 ani si 8 luni, decizia nefiind definitiva. Tanara jandarm trebuie sa primeasca 10.000 euro daune, scrie Mediafax.

Cei sapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei au fost condamnati de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 la inchisoare cu suspendare pentru ultraj. Pedepsele dispuse de instanta sunt cuprinse intre 1 an si 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacata. Doi dintre acestia au fost condamnati si pentru uz de arma fara drept, cei care au furat arma Stefaniei Nistor. Barbatii nu mai au voie sa participe pentru 5 ani la proteste, la adunari publice sociale, culturale sau sportive.

Instanta a mai dispus ca inculpatii sa presteze munca in folosul comunitatii in cadrul Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, la Administratia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau in cadrul Fundatiei pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucurestilor.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri