Politistii de la Rutiera au intocmit dosar penal pentru distrugere pe numele vatmanului care a fost implicat intr-un incident cu un sofer care a blocat linia de tramvai, a anuntat, luni, Biroul de presa al Brigazii Rutiere a Capitalei.

"In urma analizarii tuturor imaginilor aparute in spatiul public, cu privire la incidentul in care au fost implicate un autoturism si un tramvai, in data de 3 ianuarie, astazi, la ora 8,30, politistii Biroului Accidente Usoare din cadrul Brigazii Rutiere, conform legislatiei in vigoare, s-au sesizat cu privire la savarsirea infractiunii de distrugere si au intocmit un dosar penal. Facem precizarea ca in aceasta cauza actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate", precizeaza sursa citata, conform Agerpres.ro.

Un conducator auto care a fost implicat vineri intr-un accident rutier in zona Piata Chirigiu a fost sanctionat cu amenda si retinerea permisului, pentru ca nu a lasat libera calea tramvaiului si nu s-a prezentat la unitatea de politie competenta in termen de cel mult 24 de ore de la producerea incidentului.

Brigada Rutiera Bucuresti mentioneaza ca vineri, in jurul orei 13,00, in zona Piata Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit sursei citate, conducatorul unui autovehicul nu a respectat obligatia de a lasa libera calea tramvaiului la apropierea acestuia si nici nu s-a prezentat la unitatea de politie competenta pe raza careia s-a produs accidentul in termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru intocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 2.230 lei, totodata dispunandu-se si retinerea permisului de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

"Atragem atentia participantilor la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, sa nu dea curs sicanarilor sau provocarilor efectuate de anumiti conducatorii de vehicule, sa manifeste intotdeauna calm si sa isi respecte partenerii de trafic", precizeaza Brigada Rutiera.

Sursa foto: Captura video Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri