Marius Daniel Sisu, numit de fostul Guvern, in februarie 2019, presedinte interimar al Agentiei Nationale a Medicamentului, cu toate ca a picat admiterea la Facultatea de Farmacie in iulie 2018, a fost demis joi de ministrul Sanatatii, Victor Costache, a confirmat Ministerul Sanatatii. Ordinul de demitere a lui Marius Daniel Sisu a fost semnat astazi de ministrul Sanatatii, scrie Hotnews.ro.

Marius Daniel Sisu (36 de ani), pana astazi presedintele interimar al Agentiei Nationale a Medicamentului, nu a reusit sa treaca examenul de admitere la Facultatea de Farmacie, iar experienta lui in domeniul sanatatii se limiteaza la falimentarea unor mici afaceri cu medicamente, scria in aprilie anul trecut Recorder.ro.

Sisu a fost numit la conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului in februarie 2019, dupa ce Adriana Cotel, o apropiata a lui Darius Valcov, a condus timp de 4 luni institutia, fara ca CV-ul ei sa fie public, la acea vreme.

Agentia Nationala a Medicamentului este una dintre cele mai tehnice institutii din domeniul medical si este cea care decide ce medicamente intra sau ies de pe piata din Romania.

Citeste si:
Victor Costache: Sistemul sanitar este pe rosu in toate sectoarele
Ministrul Sanatatii spune ca...
Sursa foto: Adam Nieścioruk | Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Spitalul Universitar, amendat pentru cadavrul abandonat pe hol