Dovezi despre impostura sefului Agentiei Medicamentelor, Marius Daniel Sisu. A picat admiterea la Farmacie, a intrat printr-o portita legala si a fost exmatriculat

Dupa ce a picat admiterea la Facultatea de Farmacie, Marius Daniel Sisu, seful Agentiei Nationale a Medicamentului (ANM), a intrat fara examen pe locurile studentilor straini, dupa care a fost exmatriculat pentru neprezentare. Informatiile sunt dezvaluite de publicatia Recorder, cea care a scris in urma cu doua luni despre impostura barbatului.

Marius Daniel Sisu a fost numit, in februarie 2019, la conducerea institutiei care hotaraste ce medicamente intra si ies de pe piata din Romania. In urma cu doua luni, reporterii Recorder au prezentat o parte din biografia sefului Medicamentelor, dupa ce barbatul nu si-a publicat CV-ul pe site-ul institutiei.

In urma documentarii din aprilie au fost publicate informatiile potrivit carora Sisu a picat admiterea la Facultatea de Farmacie a Universitatii din Craiova. Acum, noi dezvaluiri au iesit la iveala. Astfel, pentru a forta, totusi, intrarea in cadrul Facultatii de Farmacie a Universitatii din Craiova, Marius Daniel Sisu s-a folosit de o portita legala.

Universitatea din Craiova are alocate cateva locuri cu admitere prin dosar pentru studenti straini, la care au acces si studentii romani, contra unei taxe de scolarizare de 5.000 de euro, de trei ori mai mare decat taxa obisnuita pentru cei care nu intra la buget in mod normal.

Astfel, potrivit lui Ion Rogoveanu, rectorul universitatii, intre 2013-2014, Sisu Marius Daniel a ocupat un loc cu taxa, destinat cetatenilor din state membre UE si SEE (n.r. – Spatiul Economic European). Cu toate acestea, din cauza nefrecventarii activitatilor obligatorii prevazute in planul de invatamant, seful de la Medicamente a fost exmatriculat in anul 2014.

Citeste si:
Anticorpii administrați lui Donald Trump tratează direct cauza...
Combinația de anticorpi...

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale autorizeaza intrarea pe piata romaneasca a noilor medicamente si elimina substantele care se dovedesc a fi nocive. Pozitia de sef la ANM aduce cu sine si rolul de sef al unui consiliu stiintific alcatuit din marile somitati din domeniu, care gireaza deciziile agentiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri