Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca vrea „sa sparga zidurile” de la Casele de Pensii si ca va incepe cu Bucurestiul. Violeta Alexandu a explicat, ce presupune aceasta initiativa, prin care vrea ca pensionarii sa nu se mai afle intr-o postura umilitoare fata de functionarii de la ghisee, scrie Digi24.ro.

„Pe mine m-a uimit ca in continuare, pensionarul in baston, persoana in varsta, trebuie sa stea cu spatele incovoiat ca sa poata sa vada ochii functionarului printr-o usita mica, pusa la o inaltime la care spatele sau este foarte incovoiat. M-a uimit ce distanta exista in continuare, astazi, intre angajatii statului si pensionari, in cazul de fata, cand ar trebui ca cei doi sa stea pe picior de egalitate, de exemplu la o masa, fara niciun zid intre ei, amandoi in aceeasi pozitie in care sa poata vorbi de la egal la egal, cu hartiile pe masa, cu tot ce au nevoie la indemana, astfel incat lucrurile sa fie clare, transparente, si nu intr-o relatie functionar-pensionar pe pozitii inegale”, a explicat Violeta Alexandru.

Ministrul muncii a anuntat ca va cere Caselor de Pensii din Bucuresti sa reamenajeze spatiile, fara investitii substantiale, ci pur si simplu montand o masa la care cele doua persoane sa poata sta fata in fata si sa poata discuta cu hartiile pe masa. Totul trebuie sa fie comod pentru pensionar, astfel incat orice intrebare are acesta sa poata primi raspunsul corespunzator in cel mai civilizat mod cu putinta, a spus Violeta Alexandru.

Cititi articolul integral pe Digi24.ro.

Citeste si:
Alexandru: Am inceput reorganizarea ANOFM
Violeta Alexandru: Am inceput...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mamele NU vor mai merge la Agentia de Plati pentru a obtine alocatie