Sportivul roman Andrei Nica a cucerit medalia de aur in proba masculina de monobob, luni, la Jocurile Olimpice de Tineret, editia de iarna, de la Lausanne.

Nica a fost cronometrat cu timpul de 2 min 24 sec 80/100, timp identic cu al germanului Alexander Czudaj, care era lider dupa prima mansa. Medalia de bronz a revenit lui Quentin Sanzo (Liechtenstein), in 2 min 25 sec 18/100.

Sportiva romana Georgeta Popescu a cucerit, duminica, medalia de aur in proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, editia de iarna.

Georgeta Popescu a fost cronometrata in doua manse cu timpul de 2 min 26 sec 84/100, urmata de Viktoria Cernanska (Slovacia), 2 min 27 sec 35/100, si de Celine Harms (Germania), 2 min 27 sec 36/100.

Romanca Antonia Sirbu s-a clasat pe locul 13, cu timpul de 2 min 30 sec 71/100.

Citeste si:
Jocurile Olimpice 2020: cand isi va incepe periplul flacara olimpica
Jocurile Olimpice 2020 -...

Georgeta Popescu a adus delegatiei Romaniei a doua medalie la Lausanne, dupa bronzul castigat de Ramona Ionel, miercuri, in proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteza.

Romania a mai castigat medalii la Jocurile Olimpice de Tineret in 2016, la Lillehammer. Eduard Casaneanu si-a adjudecat titlul la hochei pe gheata, in proba de indemanare, cel dintai aur olimpic al Romaniei la acest sport, iar Mihaela Hogas a obtinut medalia de bronz in intrecerea de patinaj viteza la sprint echipe internationale mixte, alaturi de italianca Chiara Cristelli, germanul Ole Jeske si norvegianul Allan Dahl Johansson.

Sursa foto: THOMAS LOVELOCK OIS HANDOUT | AGERPRES

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Echipa Romaniei de tenis de masa s-a calificat la JO de la Tokyo
Setari Cookie-uri