Sportivul roman Andrei Nica a cucerit medalia de aur in proba masculina de monobob, luni, la Jocurile Olimpice de Tineret, editia de iarna, de la Lausanne.

Nica a fost cronometrat cu timpul de 2 min 24 sec 80/100, timp identic cu al germanului Alexander Czudaj, care era lider dupa prima mansa. Medalia de bronz a revenit lui Quentin Sanzo (Liechtenstein), in 2 min 25 sec 18/100.

Sportiva romana Georgeta Popescu a cucerit, duminica, medalia de aur in proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, editia de iarna.

Georgeta Popescu a fost cronometrata in doua manse cu timpul de 2 min 26 sec 84/100, urmata de Viktoria Cernanska (Slovacia), 2 min 27 sec 35/100, si de Celine Harms (Germania), 2 min 27 sec 36/100.

Romanca Antonia Sirbu s-a clasat pe locul 13, cu timpul de 2 min 30 sec 71/100.

Georgeta Popescu a adus delegatiei Romaniei a doua medalie la Lausanne, dupa bronzul castigat de Ramona Ionel, miercuri, in proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteza.

Romania a mai castigat medalii la Jocurile Olimpice de Tineret in 2016, la Lillehammer. Eduard Casaneanu si-a adjudecat titlul la hochei pe gheata, in proba de indemanare, cel dintai aur olimpic al Romaniei la acest sport, iar Mihaela Hogas a obtinut medalia de bronz in intrecerea de patinaj viteza la sprint echipe internationale mixte, alaturi de italianca Chiara Cristelli, germanul Ole Jeske si norvegianul Allan Dahl Johansson.

Sursa foto: THOMAS LOVELOCK OIS HANDOUT | AGERPRES

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri