Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta intr-o postare pe Facebook, ca Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cele care efectueaza plata beneficiilor sociale, au intrat in Revisal si vad informatia necesara pentru ca serviciile oferite sa nu mai puna oamenii pe drumuri si sa fie livrate mai repede.

"Mamicile care erau puse pe drumuri dupa nasterea copilului pentru obtinerea alocatiei sau a indemnizatiei de crestere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu dupa perioada de crestere copil, ca sa ofer doar un exemplu, sa fie convinse ca aceasta echipa guvernamentala este determinata sa schimbe lucrurile in bine. Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de munca incheiate/in vigoare, se vor derula mai usor. Urmeaza simplificarea procedurilor!", a precizat Alexandru.

AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! Imi vine sa spun incontinuu! Dupa toata aceasta perioada, am iesit la lumina aici!

Ministrul de resort a adaugat ca este constienta ca vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul ”Nu se poate” pana acum, insa promite ca le va lua unul cate unul.

Inapoi lucrurile nu mai pot da! Mai departe …. Venim cu informatii despre ANOFM si Casele de Pensii. Nu exista ”Nu se poate”! Se poate!

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri