Sedinta cu scantei in plenul Camerei Deputatilor, unde este dezbatut si votat proiectul de lege privind pensiile speciale.

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, i-a indemnat pe cei care sustin ca pensiile speciale nu sunt mari "sa urmareasca cifrele", potrivit Ziare.com.

"Cea mai nesimtita pensie este de 77.000 de lei in prezent, este a unui fost comandant magistrat din perioada comunista. In 2017 pensia respectiva era de 33.000 de lei, azi a ajuns la 77.000 lei. Ii rog pe cei care nu vor sa vada adevarul sa urmareasca cifrele, ca sa nu existe niciun dubiu ca initiatorii, cei de la PSD, vor azi altceva", a zis Florin Roman in plen.

La randul sau, liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a spus ca dezbaterea este viciata pentru ca doua propuneri ale formatiunii din care face parte nu se regasesc la amendamente.

"Dezbaterea e viciata pentru ca doua propuneri UDMR nu se regasesc la amendamente. Raportul nu a fost intocmit corect. De aceea, UDMR cere sa amanam discutiile pana se face un raport corect, ca sa dezbatem pe fond", a spus Attila Korodi.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »



Citește și
Camera Deputatilor a adoptat eliminarea pensiilor speciale
Setari Cookie-uri