Romania construieste trei stadioane pentru Campionatul European de fotbal, care au presupus un efort financiar de la buget in valoare de 100 de milioane de euro.

Newsweek Romania a vrut sa stie ce se va intampla cu stadioanele dupa terminarea Campionatului European. Pe durata evenimentului sportiv, terenurile vor fi locul de antrenament al unor echipe nationale.

Compania Nationala de Investitii, care deruleaza aceste proiecte, a precizat: „Beneficiarii celor trei stadioane cuprinse in cadrul programului Euro 2020 sunt Ministerul Apararii, prin Clubul Sportiv al Armatei, pentru Stadionul Steaua Bucuresti; Ministerul Tineretului si Sporturilor pentru Stadion Rugby Arcul de Triumf si Ministerul Transporturilor prin Clubul Sportiv Rapid, pentru stadionul Giulesti – Valentin Stanescu.

Dupa finalizarea lucrarilor, Compania Nationala de Investitii va preda obiectivele de investitii beneficiarilor mai sus mentionati. Beneficiarul are obligatia de a mentine destinatia acestuia si de a-l intretine pe o perioada de 15 ani”.

Cititi reportajul integral pe Newsweek.ro.

Citeste si:
Managerii de bani raspund: de ce un roman si-ar da economiile pe...
Managerii de bani raspund: de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Compania de autostrăzi nu e sigură câți kilometri finalizează anul acesta
Setari Cookie-uri