Un numar de 39 de proiecte se regasesc pe ordinea de zi a sedintei CGMB de vineri, iar printre acestea se numara cel privind bugetul general centralizat propriu al municipiului Bucuresti pe 2020, unde sunt stipulate venituri totale de 10.044.183.280 de lei.

Cheltuielile totale sunt de 10.051.098.280 lei. Cheltuielile de personal sunt estimate la 1,94 miliarde de lei, dintre care circa 1,1 miliarde pentru institutiile finantate integral din venituri proprii. Sunt prevazute cheltuieli pentru bunuri si servicii in valoare totala de circa 1,96 miliarde lei, potrivit Agerpres.

Pentru Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti este stipulat un buget de 550 milioane lei, pentru Directia Generala de Politie Locala - circa 67 milioane lei, pentru Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane - aproape 53 milioane lei, pentru ALPAB - 108,7 de milioane de lei, pentru Administratia Spitalelor - 421,3 milioane lei, pentru Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic - 42,2 milioane lei, pentru Administratia Strazilor - 199,8 milioane lei, pentru Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic - 173,8 milioane lei.

De asemenea, potrivit unui alt proiect de pe ordinea de zi, copiii din municipiul Bucuresti, cu varste de pana in 17 ani, identificati de catre medici specialisti/primari cu probleme de vedere, vor putea beneficia de un sprijin financiar de maximum 500 de lei, in vederea comandarii ochelarilor.

In plus, consilierii generali vor decide si in privinta unui proiect despre darea in folosinta gratuita a 5.845 de truse de prim-ajutor locatarilor din imobilele expertizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic. Conform proiectului, trusele de prim-ajutor vor fi predate pe baza de proces-verbal ce se va incheia intre Directia Inzestrare Materiala si Situatii de Urgenta si locatarii din imobilele expertizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic care prezinta pericol public si din cele incadrate in clasa I risc seismic.

Citeste si:
CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională
CCR a decis: Desemnarea lui...

In plus, CGMB ar putea aproba demararea procedurilor pentru amenajarea unui parc in Prelungirea Ghencea.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Consumul casnic în 2019: românii au cumpărat la fel de mult, dar mai ieftin
Setari Cookie-uri