Aproximativ 500 de persoane au fost evacuate, duminică dimineaţă, din Aeroportul Otopeni în urma unui incendiu izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecări, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF), potrivit Agerpres.

Incendiul izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecări al Aeroportului Otopeni a fost stins. Potrivit sursei citate, au intervenit 3 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori al ISUBIF, precum şi firma privată de pompieri de la aeroport.

Potrivit pompierilor, la momentul producerii incendiului, în terminal se aflau aproximativ 2.300 de persoane.

"Incendiul este localizat, nu mai sunt degajări de fum şi nu au fost înregistrate victime. Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului, au fost evacuate aproximativ 300 de persoane", au anunţat reprezentanţii ISUBIF.

Reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti spun că traficul aerian se desfășoară normal pe Aeroportul Otopeni, fără să fie afectat de incendiul inbucnit la un fast-food.

Citeste si:
Incendiul de vegetație din zona Periş a fost stins
Incendiul de vegetație din...

Potrivit Digi24, sistemul de avertizare de incendiu n-ar fi funcționat. Este vorba de niște mesaje standard care ar trebui să se audă în aeroport și să-i avertizeze pe oameni, indicându-le cele mai apropiate ieșiri, în caz de incendiu.

Terminalul are autorizație de la pompieri.

Sursa foto: LCV / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Fumul de la incendiile din Australia va ajunge pe tot globul
Setari Cookie-uri