Câți kilometri de autostradă se vor construi în România, în 2020, conform planurilor CNAIR? Câți bani sunt alocați pentru aceste proiecte? Unde sunt tronsoanele de autostradă la care se va lucra, în 2020? Care sunt datele exacte de finalizare a lucrărilor?

Patru întrebări simple la care Newsweek România a încercat să găsească răspuns la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care se ocupă inclusiv de proiectele privind construirea de autostrăzi.

Răspunsul transmis de CNAIR, companie condusă de Sorin Scarlat, la aceste întrebări a fost unul vag, din care nu se înțelege nici câți kilometri de autostradă se vor construit în 2020, nici când sunt datele exacte de finalizare ale acestora, nici câți bani sunt alocați pentru aceste proiecte de infrastructură, nici care sunt tronsoanele exacte pe care se va lucra, anul acesta, pentru proiectele de autostradă.

Citiți pe în materialul Newsweek răspunsul complet oferit de CNAIR.

Sursa foto: Sursa foto: Facebook Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri