A treia ediție a conferinței Future Healthcare, organizată de wall-street.ro, va avea loc în data de 11 martie, la Hotel Sheraton, sala Platinum. Manageri de spitale private și spitale publice, directori de companii farmaceutice, antreprenori și autorități din domeniul sănătății vor participa la conferința Future Healthcare: Următorul pas în sănătate. De la dialog la fapte, unde vor încerca să găsească soluții la cele mai stringente probleme din domeniu.

Printre invitații confirmați până acum se numără Loreta-Diana Păun - Consilier Prezidențial la Departamentul Sănătate Publică, Vasile Cepoi – președinte ANMCS, Diana Mereu - director executiv RASCI, Adrian Grecu – președinte APMGR, Dan Doroftei - director de dezvoltare al Enayati Medical City, Dr. Mihaela Leventer - centrul Dr. Leventer, Simona Cocoș - Director General Zentiva România & Republica Moldova și Dr. Conf. Mădălina Georgescu – Otomed Center.

Teme precum rolul prevenției în modernizarea serviciilor medicale și eficientizarea sistemului medical, facilitarea accesului pacienților la servicii medicale, colaborarea stat-privat și soluții de finanțare (abonamente private, asigurări medicale etc) vor fi dezbătute pe larg de specialiștii din domeniul sănătății.

De asemenea, lipsa medicamentelor de pe piață, cercetarea și dezvoltarea de studii clinice, legislația precară care îngreunează accesul pacienților se vor afla pe lista subiectelor de discuție din cadrul evenimentului, alături de educația pacientului și investițiile în inovație (noi tehnologii, aplicații și aparatură medicală).

Poți participa gratuit la conferința Future Healthcare – detalii și înscriere aici.

Evenimentul Future Healthcare se adresează specialiștilor din sistemul medical, antreprenorilor, reprezentanților medicali și ai instituțiilor de sănătate, consultanților, reprezentanților din industria farmaceutică și fondatorilor de spitale private. Totodată, subiectele dezbătute în cadrul conferinței pot fi de interes pentru cei care își doresc să afle mai mult despre inovație medicală, accesul pacienților români la servicii medicale și tratamente de calitate.

Înscrie-te până luni, 9 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferință.

Ai întrebări pentru oricare dintre speakerii de la eveniment? Contactează-ne la ivona.stog@wall-street.ro și le vom adresa acestora, pentru a ți se oferi răspuns în cadrul conferinței.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri