Parc nou în București: Primăria Sectorului 3 termină în două luni parcul de pe strada Brățării, unde vrea să construiască o bază sportivă

Primăria Sectorului 3 va finaliza în două luni parcul de pe strada Brățării, din cartierul Titan, unde a amenajat un lac, urmând să construiască și o bază sportivă, potrivit primarului Robert Negoiță.

Parcul este situat în zona Ozana-Titan, din cartierul Titan, Sectorul 3. Lucrările au început în jurul lunii august 2019 și ar urma să fie gata până la finalul primăverii. În luna mai, locuitorii din cartier au cerut, printr-o petiție, să fie amenajat un parc în zonă.

„Suntem în plin proces de amenajare al parcului de pe Brățării. Facem terasamentele, am început să lucrăm la scara prinicipală și urmează să amenajăm aleea din jurul lacului. În maximum două luni de zile trebuie să fie gata. Aici vom amenaja și o bază sportivă. Această zonă se extinde foarte repede. Am făcut deja străzile. Este unul dintre cele mai mari parcuri din București, nu știu să se fi amenajat un alt parc de la zero după Revoluție. Am plantat și plantăm mai multe mii de copaci: tei, sequoia, mesteacăn, stejar, salcie și alte tipuri de copaci. Aici era o groapă de gunoi și noi o transformăm într-un parc”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 în filmul de prezentare al lucrărilor.

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri