Ministrul interimar al Educației, Monica Anisie, suștine că nu există niciun motiv pentru închiderea școlilor și a făcut apel la calm pentru parinți și cadre didcatice.

“La momentul acesta fac un apel la calm pentru părinți și cadrele diactice, pentru că nu există motivul închiderii școlilor”, a declarat în această dimineață ministrul Educației, Monica Anisie, la Antena 3. potrivit edupedu.ro.

“Nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticați cu Coronavirus. 2 dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimiși de la spital acasă”, a precizat Anisie.

Declarațiile făcute în această dimineață de ministrul Educației, Monica Anisie, la Antena 3:
  • “Nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticați cu Coronavirus. 2 dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimiși de la spital acasă.
  • Am luat măsura închiderii unității de învățământ în care aceștia își desfășurau cursurile, deci la momentul acesta fac un apel la calm pentru părinți și cadrele diactice, pentru că nu există motivul închiderii școlilor.
  • Am participat aseară la Comitetul național pentru situații speciale de urgență, unde s-a luat decizia ca astăzi să mai avem o întâlnire. În această dimineață am o videoconferință cu inspectorii școlari generali, tocmai pentru a discuta problemele din teirtoriu și a mă asigura că în fiecare unitate există săpun, dezinfectant, pentru chiar dacă închidm astăzi școlile, copiii tot vor circula. Nu pot sta închiși în casă”.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
GCS: Șase persoane infectate cu noul coronavirus au decedat
Setari Cookie-uri