Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București a decis să elibereze un etaj întreg pentru pacienții cu coronavirus, după ce a pregătit deja 57 de paturi pentru aceștia, într-un alt pavilion, a declarat medicul Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului.

​​Spitalul Victor Babeș este primul din România care anunță că eliberează un etaj întreg pentru pacienții cu coronavirus.

În țara noastră au fost confirmate până acum 15 cazuri de infectare cu coronavirus, patru cazuri de infectare fiind anunțate sâmbătă, când a fost confirmat și primul pacient bolnav în Capitală. Dintre cei 15 români care au contactat virusul, 5 au fost deja declarați vindecați și au fost externați, scrie Hotnews.

Toți pacienții internați au o stare generală bună, iar persoanele în vârstă și care au boli cronice sunt monitorizate cu atenție, potrivit autorităților.

Pe teritoriul României sunt în acest moment în carantină instituționalizată 27 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus), iar alte 12.789 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Citeste si:
Încă o cunoscută cofetărie se gândește să renunțe la produsele mai...
Tendința cofetăriilor în...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Director V. Babeș, despre măsurile de Paște: Va crește riscul de infectare
Setari Cookie-uri