Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București a decis să elibereze un etaj întreg pentru pacienții cu coronavirus, după ce a pregătit deja 57 de paturi pentru aceștia, într-un alt pavilion, a declarat medicul Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului.

​​Spitalul Victor Babeș este primul din România care anunță că eliberează un etaj întreg pentru pacienții cu coronavirus.

În țara noastră au fost confirmate până acum 15 cazuri de infectare cu coronavirus, patru cazuri de infectare fiind anunțate sâmbătă, când a fost confirmat și primul pacient bolnav în Capitală. Dintre cei 15 români care au contactat virusul, 5 au fost deja declarați vindecați și au fost externați, scrie Hotnews.

Toți pacienții internați au o stare generală bună, iar persoanele în vârstă și care au boli cronice sunt monitorizate cu atenție, potrivit autorităților.

Pe teritoriul României sunt în acest moment în carantină instituționalizată 27 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus), iar alte 12.789 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri