Gabriela Firea vrea să închirieze spații de cazare dotate cu camere și grupuri sanitare pentru cei care au nevoie de carantină 14 zile, veniți din țările contaminate, pentru care este dispusă să plătească 50 euro/noapte. Toți cei interesați pot trimite email pe coronavirus@pmb.ro.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook și face parte dintr-o serie de măsuri pe care edilul Capitalei le propune pentru depășirea acestei situații de criză.

Alte propuneri vizează acordarea de alimente și obiecte de îngrijire personală persoanelor aflate în carantină, dar și livrarea de alimente necesare bătrânilor sau celor care nu se pot deplasa în siguranță la magazine.

”coronavirus@pmb.ro
La această adresa de mail ne puteți trimite mesaje dacă :
- aveți spații de cazare dotate cu camere și grupuri sanitare (hotel, pensiune, cămin) pe care să le putem închiria contra cost (50 euro/noapte) pentru cei care au nevoie de carantină 14 zile, veniți din țările contaminate
- doriți să ajutați, împreună cu noi, persoanele aflate în carantină cu alimente, obiecte de îngrijire personală (magazine, firme, ong-uri, persoane)
- doriți să va alăturați, ca voluntari, efortului nostru de a le face cumpărături persoanelor care nu au familia sau prietenii în apropiere și se află în izolare la domiciliu”, a postat Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Citeste si:
Firea: PNL a arătat că nu vrea să majoreze pensiile şi alocaţiile...
Gabriela Firea: PNL a arătat...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Orban: Orice creştere semnificativă a cazurilor poate duce la noi restricții
Setari Cookie-uri