”Fac un apel către românii din diaspora: nu veniți în acest an acasă de Sărbători. Este foarte important să înțelegeți că revenirea în țară poate fi extrem de periculoasă atât pentru voi cât și pentru familia voastră. Vom face astăzi aceste sacrificii pentru a putea fi din nou împreună mai târziu”, a declarat Klaus Iohannis.

"Este esențial să fim conștienți de acest lucru, pentru că vor veni momente de o mare încărcătură emoțională. Avem deja 116 morți, care și-au pierdut viață răpuși de acest virus. Nu știm câte victime va mai face epidemia, dar depinde de noi să limităm contagiunea. Nu vom reuși acest lucru dacă nu respectăm reglementările", a declarat Klaus Iohannis.

El a adăugat că "pandemia care afectează întreagă lume este una severă și fiecare zi este una contracronomentru. De aceea, măsurile de distanțare socială trebuie să rămână în vigoare până când pericolul acestui virus va trece. Nimeni nu va fi în siguranță, până când toți vom fi în siguranță".

De asemenea, el a făcut un apel către românii din diaspora să nu vină în acest an acasă de Sărbători.

"Este foarte important să înțelegeți că revenirea în țară poate fi extrem de periculoasă atât pentru voi, cât și pentru familiile voastre. Vom face astăzi aceste sacrificii pentru a putea fi din nou împreună mai târziu".

În opinia sa, "această perioadă dificilă va trece și ne vom reuni în bisericile noastre cu și mai multă credință. Nu există altă cale de protejare decât aceea de a sta acasă. În acest moment, ceea ce știm și noi toate țările afectate este că doar păstrarea distanței sociale față de ceilalți stopează transmiterea infecției".

Sursa foto: LCV / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri